bara för att spara det nånstans

S: Lätt att bli kär i
U: Blond
Z: Alltid redo
A: Alla vill ha dig
N: Du kan behålla hemligheter
N: Du kan behålla hemligheter
A: Alla vill ha dig

M: Har dom vackraste ögonen ever
I: Alla älskar dig
K: Vild och galen
A: Alla vill ha dig
E: oh, jättebra kyssare
L: Världens snyggaste
A: Alla vill ha dig

R: Helt galen
E: Oh, jättebra kyssare
M: Har dom vackraste ögonen ever
I: Alla älskar dig

J: Alla avgudar dig
I: Alla älskar dig
M: Har dom vackraste ögonen ever
M: Har dom vackraste ögonen ever
I: Alla älskar dig
E: Oh, jättebra kyssare

F: Bra personlighet och utseende
R: Helt galen
I: Alla älskar dig
D: Gillar att dansa loss
A: Alla vill ha dig

F: Bra personlighet och utseende
A: Alla vill ha dig
N: Du kan behålla hemligheter
N: Du kan behålla hemligheter
Y: Bästa pojk/flickvännen som finns

addicted

Då var man beroende igen.


Jag är starkare än jag vill var. Det hade vart lätt att skita i allt och bli heltidsberoende igen, men jag vet att det inte tjänar nått till. Jag vet att det inte gör mig lycklig. Det får mig bara att va osocial, förstör skolan och mina vänner kommer med större sanolikhet att glida iväg. Det har en tendens att bli så när det ända man vill göra är att kolla på tv-serier dag ut och dag in. När det ända man kan tänka på i skolan är karaktärerna i serien och vad de skulle göra och säga i olika situvationer. Jag vill hälldre fokusera på mina dagdrömmar en mitt eget liv.

Men jag är som sagt starkare än jag vill vara. Jag KUNDE skuta kolla innan. Jag åker hem, där mina föräldrar hidrar mig från mitt beroende istället för att stanna här i stan, där de inte kan göra nått åt det. Jag klara av att tänka på andra saker än mina tv-serier.

Men jag är fortfaradnde beroende. Mitt behov för det sociala har nästan försvunnit. Jag skulle klara mig med mina serier..

One step forward two steps back

Söndagen var svår på alla sett. J****** står för allt jag inte vill bli och flyr ifrån. Denna helgen var jag med henne och jag klarade inte av det.

Första utmaningen: √

Jag klarade min första utmaning. Det kändes surt att följa mina regler eftersom jag inte känner att jag behöver följa dem. Det gör jag inte förrän det är försent. Och det är just därför jag inte litar på mig själv och måste följa mina regler. Jag hoppas bara att det räcker med dessa regler. Det HAR gått upp och ner denna veckan, men jag har inte haft sånhär livs lust sen jag förändrades (va jag kommer ihåg).

<3 Frida <3

<3 Frida <3
<3 Du har gjort mig till mig igen <3
<3 även om det inte håller i så länge så vet jag att jag finns kvar <3
<3 Frida <3

pappa

Jag vill bli som min pappa. Han är för det mästa glad och trevlig. Han har även ett lugn hos sig. Man behver inte prata med pappa för att känna att vi har ett band mellan oss, det finns där i tystnaden. Hela hans utstråling får mig att känna mig trygg. Den senaste tiden har jag inte riktigt lyssnat på varken honom eller mamma, men jag har vart vilsen hela hösten. Nu har jag börjat leta mig tillbaka till mig själv och det liv jag uppskattade så innan.

Jag är tacksam för Helena som visade mig att jag var på helt fel spår och även visade mig rätt väg.
Jag är tacksam för pappa som är min största förebild när det gäller att hitta tillbaka till mig själv och den jag vill bli.
Och jag är tacksam för alla vänner som hjälper mig att ta mig dit. Som hjäper mig bli en bra person igen.
<3

the stringth to hold on

I feel like skreaming.
I feel like dying.
I feel the anger flowing,
and it's eating me up inside.

I hate the way you've changed me.
I hate the way I feel.
I hate the way I don't care for whats real.

I try to find something to hold on to.
I try to find something to live for.
I try
but I can't see myself getting through.


I take my smile back

Min terapi bok börjar verkligen göra inverkan på mig. Och denna dagen var en av de som jag behövde den som mest.

"jag har drömt båda vackra drömmar och mardrömmar, och jag besegrade mardrömmarna med hjälp av de vackra drömmarna. Ha modet att damma av dina drömmar, John. hitta tillbaka till din förundran inför livet och fira alla dessa underverk"

FML

Kan inte skriva något mer än.

_________________________________________________________________

i miss you. i need you. how am I supposed to live this life when you are so far from me?!? why can't you be here with me, and help me solve all my problems? cause their to many.

.

okej, nu gäller det att prioritera rätt. det är ett av mina tio mål att vara social men till vilken gräns? jag orkar inte med det livet jag levt den senaste tiden. det tar kål på mig. jag bryr mig inte om jag mår bra eller dåligt längre jag prioriterar både skolan och vänner före min egen hälsa. men jag tykcer det är så himla jobbigt att veta att jag kunde ha så mycket roligare om jag skulle vara med vänner jut nu. visst det är skönt att ta det lugnt och varva ner, men efter ett tag blir jag så rastlös. när jag är med vänner känner jag mig så glad över gemenskapen. att jag verkligen har lyckats med det jag velat åstadkomma ända sen sexan. jag, Fanny Nilsson, är omtyckt och folk är med mig för att de tycker att jag är rolig. inte för att de måste vara med mig, utan för att de verkligen vill det. av egen fri vija. jag njuter verkligen av varje stund som jag är med dem för jag vet att det är så jag vill leva. med folk som uppskattar mig runtomkring mig. när jag är med vänner och denna tanken verkligen slår mig, brukar jag tänka att jag inte behöver en pojkvän. jag är tillräckligt nöjd med att vara mig själv och se alla andra ha det bra runtomkring mig. som första gången jag och mickan åkte till varberg. jag visste att frida var på g med en kille och när jag såg hur glad frida var och hur bra de såg ut att ha det så ville jag bara stanna upp och leva med den kännslan förevligt. de är tillsammans och jag som en lilasyster förundras över lyckan de gav varandra. det är samma kännsla som jag hade med anna och philip. att de är tillsammans och jag är lillasystern som får se hur bra de är. jag kände mig så hel av att vara i deras närhet. jag vill hitta tillbaka till den känslan.

DB..

okej, nu är jag härligt sjuk faktiskt :3 det går inte att tänka mär man mår såhär.. inte på det dåliga iaf ^^ men the DB guy kan man va glad över iaf. på torsdag ska jag få nytagna bilder av honom!!! <3

fredagens care

Gårdagen slutade inte riktigt lika bra som den började, tyvärr. Jag känner på mig att det kommer bli ganska bra framöver men just nu vill jag inte ta in det för sen kommer det komma som en chock och jag liter inte på mig själv. Jag litar inte på att jag tar mig genom det gång på gång. Nu känns det inte så bra, men jag vet ändå att jag inte kommer göra något förhastat. Den där kännslan om att jag kommer må bättre stör mig, men kanske är det den som räddar mig.

happy day

Detta är en bra dag.
jag har inte tänkt särskilt mycket idag och det är förjävla härligt.
...eller jag har tänkt lite på joel, men det är inget negativt med det. Snarare tvertom. det var jätte längesen jag tänkte på honom..
vi ska till vbg idag med och där kan man inte vara ledsen, så go happyhappy day!

S:D

jag tror jag är socialt handikapad.
som ...a sa "det är så hemskt nät de själva inser det"


men så får man ett meddelande från (=) och man är glad igen

så jävla S:D

men jag vet att allting kommer ordna sig om jag får somna brevid dig

varför ska jag behöva känna såhär för dig? jag ville bara att vi skulle va vänner men så strulade du till det och hur slutade det?! ...jo, med att jag har känslor för dig och du vill bara sluta.

jag vill bara ha dig tillbaka jag, vill bara ligga i din famn igen och känna doften av dig och veta att allt kommer bli bra igen. känna dina armar runt min midja, höra andetagen du tar, känna värmen från din korpp och bara låta mig uppslukas av dig.

men nu får jag inte känna det igen. du är inte samma person som innan. du behandlar mig som om du inte känner mig, tills du "tycker det är passande" och då utnyttjar du mina känslor för dig.

jag tror tyvärr inte detta är inbillning.

123.. 4 5 6 7 8 9 10

det finns inget som är så groteskt som sex. jag hatar settet folk pratar om det och när de sexobjektifierar folk. igår va det tre saker som hade med sex att göra som fick mig jävligt nära bristnings gränsen (.. jag har aldrig tänkt på avskedsbrev förr). varför är världen så himla besatt av denna händelse?

RSS 2.0