om man kunde leva i sina drömmar

Det spelar ingen roll hur mycket jag sjuter dig ifrån mig. Mina drömmar om dig är de samma.

ännu en trött dag

Jag har dåligt samvete över hur jag beter mig. Jag vill så himla mycket, men orkar inte hälften av det. Jag tar åt mig av saker jag inte kan göra nånting åt och tröttheten får mina tankar att snurra.

trött

Jag är för trött. Håller på att köra ut mig igen. Men jag kan inte sluta träffa folk och göra saker. När jag är såhär trött vill jag inget annat än att vara med dig. Bara för att vi har träffats tre helger i rad nu har jag inbillat mig att du bryr dig lika mycket som förr.. eller bara för att jag bryr mig. Jag bryr mig mer än förr, och det får mig att antingen vilja ta det längre eller att ge upp. En del av mig vill bara att du ska dissa mig så jag kan gå vidare. Bara för det är så svårt att vänta och se vad som händer. Vänta och se om du gillar mig eller inte.

where there's no strugel there's no strength

Jag orkar inte sånthär. Tre dagar och jag är helt slut. Vill inte att det ska vara såhär. Orkar inte se dig av alla människor råkaut för detta. Vill bara glömma allt jag sett, men det gör ingen skillnad. Du mår som du mår och om jag skulle gömma mig nu skulle du bli sämre.

Jag kommar alltid finnas för dig även om det tar på mig. För det tar men jag tänker inte ge mig.

RSS 2.0